Høsten 2018 står Møter i markedet på programmet. Starten er i Olavshallen i Trondheim, de to første ukene i september.

Velkommen til Møter i Markedet, som er et program for visning av kunstverk i skiftende situasjoner. Skillet mellom atelier, galleri og museum er i ferd med å forsvinne: se “Et nytt kretsløp for kunsten.” Berlin 2002,

Den første situasjonen er nå åpnet i Olavshallen og står ut september. Åpningen under Kulturnatt Trondheim fredag 14.09.2018 markerer at nå er Møter i Markedet etablert. Ingen rute er lagt opp enda videre fremover.

Her presenteres i første linje arbeider fra Virtual Woodscape Collection (se egen post), og har en tråd som rekker langt tilbake i tid og langt fremover.

Prosjektet holder lave kostnader til gjennomføring. Verk og situasjon er nøye avstemt og omfanget kan være begrenset til ett verk. Marked er kommunikasjon, og selv om kunst kan være høydepunktet av kompleksitet, er utgangspunktet gjerne enkelt og overkommelig. Slik åpner Møter i Markedet for nye inngangsbetingelser i omgang med kunst. Verkene som inngår i dette er til salgs etter avtale.

sted: Olavshallen i første etasje ved inngang Krambugata

ta kontakt for avtale, mobil: 90759671, mail: y@zakart.com

Beste hilsener Yngve Zakarias

2018-09-22_Adresseavisen
Facebook event
Kulturnatt Trondheim 2018

Interview Radio Trondheim 20180911:

 

Møter i Markedet åpner i Olavshallen med Virtual Woodscape Collection som består av malerier fra tidlig 80-tall og senere. Fem var utstilt på Virtual Woodscape i Trondheim Kunstmuseum 2005, se egne poster.

 

Autoritratto (ital.: Selvportrett), utstilt: Virtual Woodscape 2005, Trondheim Kunstmuseum sal 205, listenr: 16. Autoritratto, olje på lerret, Gøteborg 1982, 77×77 cm, sign foran nederst til høyre: Y. Zakarias 1982, betegnet bak på lerretet: GÖTEBORG 1982, Y. Zakarias, AUTORITRATTO.

 

INTRO om Møter i Markedet

 

PROSJEKT_Møter i Markedet